Minden általunk forgalmazott termékhez teljeskörű szervizt biztosítunk, legyen szó üzembe helyezésről, karbantartásról vagy helyszíni javításról. Ezeket a munkákat szakképzett szerviztechnikusaink végzik el. Nemcsak legújabb modelljeinkhez, hanem - mivel jó minőségű termékeket forgalmazunk - akár többéves berendezéseinkhez is tudunk alkatrészt és szakszerű javítást nyújtani. Az általunk képviselt márkáknak hosszú évek után is biztos alkatrész utánpótlást biztosítunk! Alkatrészbázisunk biztosítja, hogy a legtöbb esetben rövid határidővel történő szervizelést tudjunk biztosítani bármely általunk eladott termék esetében.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a gépek megfelelő áramellátás nélkül nem üzemeltethetők!
Megrendelő kötelessége a gépek megfelelő üzemeltetéséhez biztosítani az alábbiakat:
- a gép elszívási igényéhez igazodó elszívó berendezés. A gépek megfelelő elszívás nélkül nem üzemeltethetők!
- a megmunkáló gép számára szükséges áramellátást, ezügyben konzultáljon villanyszerelőjével,
- a megmunkáló gép számára szükséges levegő nyomást, légmennyiséget, száraz tiszta levegőt sűrített formában.
A nem megfelelő karbantartásból illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodások elhárítását nem áll módunkban garancia keretén belül elvégezni!

HIBABEJELENTŐ LAP

Ha problémába ütközik a lap kitöltése során, kérjük írjon nekünk a order@ypszilonkft.hu címre. Bármilyen felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk.
Üzenetét fogadtuk, kollégáink hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel!
A gép garanciális?

igen nem A mező kitöltése kötelező! A mező kitöltése kötelező!
Nagyban segíti munkákat azzal, ha csatol néhány képet a hibás gépről, alkatrészről.
Az alábbi űrlapon csatolhat legfeljebb öt, állományonként legfeljebb 19 MB méretű fotót. A tallózás gomb használatával választhatja ki a feltölteni kívánt képe(ke)t.
 


Felhívjuk szíves figyelmét. hogy a fogyó-kopó alkatrészek cseréjét, a kenőanyagokat, a gép üzemeltetői beállításait, a nem megfelelő karbantartásból illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodások elhárítását nem áll módunkban garancia keretén belül elvégezni. A jótállás nem vonatkozik azokra az alkatrészekre, amelyek használattal összefüggő vagy egyéb természetes kopásnak vannak kitéve, illetve amelyeken módosításokat vagy kiegészítéseket végeztek. Továbbá nem vonatkozik a garancia azokra a meghibásodásokra, amelyek a kezelési útmutatások figyelmen kívül hagyására, nem rendeltetésszerű használatra, rendellenes környezeti feltételekre, a dolog jellegétől idegen üzemeltetési feltételekre, túlterhelésre. vagy a karbantartás illetve az ápolás elmulasztására vezethetők vissza. Felhívjuk továbbá szíves figyelmét arra, hogy a gép tartozékaként használt számítógépre az adott gyártó garanciális és szerviz feltételei vonatkoznak. Gépkezeléssel, karbantartással illetve programozással kapcsolatos kérdések esetén készséggel állunk rendelkezésükre oktatással, programozással, betanítással.