A projekt címe:
Az Ypszilon-Hungary Kft. versenyképesség-növelő innovációs beruházása

A kedvezményezett neve:
Ypszilon-Hungary Mérnöki Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

A szerződött támogatás összege: 14 779 000 Ft

A támogatás mértéke: 50%

A projekt tartalma:
A meglévő telephelyünkön 2 db nagy teljesítményű gép beüzemelése történt meg, mely alkalmas modern faipari eszközök, elemek, szerszámok, végtermékek gyártására. Az új UT.MA. LC 25 F univerzális megmunkáló gép elsősorban faipari szerszámok gyártásához, élezéséhez járul majd hozzá cégünknél. Beszerzésével és beüzemelésével megvalósulhat az új gyártási ágazatunk bővítése, fejlesztése. Az ÚT.MA. AL 805 5 tengelyes CNC vezérelt megmunkáló központ faipari fűrészlapok gyártásához és élezéséhez járul hozzá cégünk gyártási tevékenysége során.

A beszerzett és beüzemelt eszközök nagyban hozzájárulnak cégünk fejlődéséhez, a gyártási technológia magasabb színvonalához, a versenyképesség megőrzéséhez. A beruházás célja volt a pontosabb, hatékonyabb munka, új ágazat fejlesztése, a visszatérő megrendelői kör magas színvonalú kiszolgálása a gépek beszerzésével. Célunk, hogy a vállalat minden szempontból még korszerűbbé váljon: ügyfeleink és partnereink elégedettek legyenek, valamint eleget téve az európai uniós normáknak piacvezetővé válhassunk a minőségi és megbízható szolgáltatás tekintetében.

A projekt befejezési dátuma: 2018.06.29.

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00331

Közreműködő szervezet:
Pénzügyminisztérium – Gazdaságfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság
1139 Budapest, Váci út 81-83.
gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu
Tel: +36 1 896 66666A projekt címe:
A termelési kapacitás bővítése az Ypszilon-Hungary Kft.-nél

A kedvezményezett neve:
Ypszilon-Hungary Mérnöki Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

A szerződött támogatás összege: 18 442 800 Ft

A támogatás mértéke: 45%

A projekt tartalma:
A meglévő telephelyünkön 1 db nagy teljesítményű gép beüzemelése történt meg, mely alkalmas modern faipari eszközök, elemek, végtermékek gyártására. Az új UT.MA. LC 35E CNC automata 5 tengely vezérelt megmunkáló központ berendezés elsősorban faipari marószerszámok gyártásához, élezéséhez járul majd hozzá cégünknél. Beszerzésével és beüzemelésével megvalósulhat az új gyártási ágazatunk bővítése, fejlesztése.

A géptípus nagy előnyére van a minőségi változásnak a gyártás területén, melyet a megrendelők is érzékelnek majd. A beruházás célja volt a pontosabb, hatékonyabb munka, a visszatérő megrendelői kör magas színvonalú kiszolgálása a gép beszerzésével. Célunk, hogy a vállalat minden szempontból még korszerűbbé váljon: ügyfeleink és partnereink elégedettek legyenek, valamint eleget téve az európai uniós normáknak piacvezetővé válhassunk a minőségi és megbízható szolgáltatás tekintetében.

A projekt befejezési dátuma:2018.02.08.

A projekt azonosító száma:GINOP-1.2.2-16-2017-00253

Közreműködő szervezet:
Nemzetgazdasági Minisztérium – Gazdaságfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság
1139 Budapest, Váci út 81-83.
gazdasagfejlesztes@ngm.gov.hu
Tel: +36 40 200-617
A projekt címe:
Termelési kapacitás bővítése az Ypszilon-Hungary Kft-nél

A kedvezményezett neve:
Ypszilon-Hungary Mérnöki Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

A szerződött támogatás összege: 35 583 750 Ft

A támogatás mértéke: 45 %

A projekt tartalma:
A Ypszilon-Hungary Mérnöki Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság 2007-ben alakult és nagy tapasztalattal rendelkezünk a faipari gépek értékesítésében. A cégünk által eddig nyújtott szolgáltatások mellé egy új gyártó szolgáltatást szerettünk volna bevezetni ezen projekt keretében. A projekt során megvásárolt gépek speciális faipari megmunkálási feladatok elvégzésére alkalmas berendezések, szoftverek a jelenkor legmodernebb berendezései, új fejlesztések, melyek az asztalos üzemek jelentős részének nem állnak rendelkezésére. A projekt keretében beszerzésre került két CNC vezérelt megmunkáló központ fűrészlapok gyártásához és élezéséhez, valamint faipari marók gyártásához és élezéséhez szükséges gép, egy csavarkompresszor, egy CorelDRAW szoftver és egy anyagmozgatáshoz tartozó magasemelő. A beszerzett eszközökkel célunk, hogy növeljük a termelékenységet és a versenyképességünket. A fejlesztések továbbá elősegítik, hogy a cég a nemzetközi piacon is versenyképesebb legyen a továbbiakban.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2016.12.16.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00698

Közreműködő szervezet:
Nemzetgazdasági Minisztérium - Gazdaságfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság
1139 Budapest, Váci út 81-83.
gazdasagfejlesztes@ngm.gov.hu
Tel: (+36 40) 200-617